Finastro

Tervetuloa astrologisille sivuilleni! Tämän blogin tarkoitus on syväluodata astrologiaan - sekä omaan syntymäkarttaan.

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kuu Kauriissa

Kuu on Kauriissa eittämättä aika kovassa paikassa. Tunne-elämää leimaa järkevyys, käytännöllisyys, itseriittoisuus ja kaiken maailman hyötynäkökohdat ja näistä voi pehmopolitiikka olla todella kaukana. Se voi sinänsä olla ihan hyvä asia jos kartassa muuten on paljon pehmeyttä, sillä tämä takaa parhaimmillaan tehokkaan ja rakentavan suhtautumisen arjessa ilmeneviin ongelmiin. Ja sitä ei varmaankaan tässä melkoisen kovassa maailmassa kannata edes kainostella vaan siitä voi jopa olla hitusen ylpeä.

Tämä suhtautuminen asioihin ja ihmisiin pohjautunee osittain lapsuudessa opittuihin kaavoihin, ja on merkittävässä roolissa näiden ihmisten aikuiselämässä. He saattoivat lapsena olla vähän pikkuvanhoja, ja tuntevat kenties aina itsensä ikäistään vanhemmiksi. Mutta mitä vanhemmiksi he tulevat, sitä paremmin heihin istuu tämän kuumerkin ominaisuudet, ja terve annos  itseironiaa ja objektiivista suhtautumista elämään  ei ole tästä koskaan kaukana. 

Kolikon toinen puoli kuitenkin on, että maamerkki Kauris vetisessä Kuussa voi samentaa tunne-elämää.  Mikä oli selvää, tuttua ja turvallista voikin yhtäkkiä tuntua hyvin raskaalta, ja mahdottomalta tunnistaa järjen voimin. Silloin on tärkeää kuunnella sisäistä ääntänsä. Ulkomaailman vaikutus on usein näillä ihmisillä liian suuri - sen odotukset, vaatimukset, säännöt ja kaavat. Joskus Kuu Kauriissa ihmisen on hyvä sulkea pois kaikki ulkoinen - omatkin odotuksensa - ja vain pysähtyä tuntemaan. Heidän haasteenaan on uskoa siihen, että asiat voivat mennä hyvin aivan omalla painollaan. Luottaa elämään vaikka se ei aina anna siihen aihetta, uskoa toiseen ihmiseen vaikka hän ei aina ole luottamuksen arvoinen, ja antautua tunteen valtaan vaikka se olisikin vähän vaarallista. Muussa tapauksessa elämästä tulee liian rajoitusten rajaamaa. Rajansa kaikella - myös rajoilla.

Tunnettuja naishenkilöitä, joilla on Kuu Kauriissa: Lucille Ball, Barbara Bush, Cher,  Mia Farrow, Sarah Jessica Parker, Reese Witherspoon
Tunnettuja mieshenkilöitä, joilla on Kuu Kauriissa:
Tim Burton, Johnny Carson, George Clooney,  Johnny Depp,  Thomas Edison, Jon Bon Jovi      

Ei kommentteja: