Finastro

Tervetuloa astrologisille sivuilleni! Tämän blogin tarkoitus on syväluodata astrologiaan - sekä omaan syntymäkarttaan.

torstai 18. tammikuuta 2007

Aurinko Jousimiehessä

Jousimiestä leimaa optimismi sekä suuri vapaudenkaipuu. Nämä ihmiset ovatkin usein eläinradan seikkailijoita! He haluavat olla jatkuvassa liikkeessä, ja ellei elämäntilanne suo liikettä tarpeeksi pitkälle niin he matkustavat mielessään - suunnitellen matkoja, käyden läpi ideoita, tutkien alaa kuin alaa, aina kehittäen itseään. Tiedonhalu on mittaamaton, ja elämänhalu tätä myötä, elämä kun suo runsaita tilanteita saada uutta tietoa.
Jousimies on siis todellinen maailmankansalainen, jolle oma kotikontu helposti käy ahtaaksi. Ja jos hän ei pääse eteenpäin, ylöspäin, jonnekinpäin, hän saattaa helpottaa pahaa oloaan kääntymällä sisäänpäin - esim syömällä liikaa.
Aurinko tässä merkissä kytkee elämäntavoitteen mielen avartamiseen. Tyypillisiä Jousimiesauringon aloja on matkailu, liikenne, koulutus, urheilu, uskonnot ja laki. Oikeudentaju ja rehellisyys saattavat kärsiä elämän paineissa, mutta pohjimmaltaan Jousimies kannattaa ehdotonta totuutta, mutta se saa väistyä joskus viisauden tieltä. Lopputulos saa kerran mielellään olla elämää edistävä, ei yksittäistä ihmistä tai hänen mielihalujaan tyydyttävä.

Tunnettuja Jousimiehiä: Frank Sinatra, Ben Stiller, Tina Turner

Ei kommentteja: