Finastro

Tervetuloa astrologisille sivuilleni! Tämän blogin tarkoitus on syväluodata astrologiaan - sekä omaan syntymäkarttaan.

lauantai 20. tammikuuta 2007

Venus Kaksosissa

Venus Kaksosissa on ulospäinsuuntautunut ihminen ja usein flirttailija vailla vertaa. Hän osaa pukea tunteensa sanoiksi, tarkoittamatta välttämättä mitä sanoo muuta kuin juuri sillä hetkellä. Tämä ei tarkoita sitä, ettäkö hän olisi epärehellinen, hän vaan elää hetkessä, ajan hermolla. Hänellä on suora yhteys mielestä tunteeseen ja sanoihin, sanalla sanoen tunneälyä, jolla viehättää ja saada puolelleen. Ei millään lailla pakottamalla mutta silti sanaisella voimalla.

Ongelmatilanteissa hän saattaa punnita sanansa ja olla kertomatta koko totuutta - ajatellen, että suodatettu totuus ei ole valehtelua vaan toisen tunteiden suojelua. Elämä venuskaksosen kanssa ei aina säästä tunteita, mutta se on usein hyvin tapahtumarikasta.

Jos nämä ihmiset jostain syystä eivät ilmennä näitä ominaisuuksia raittiissa olosuhteissa, ovat he sitä taipuvaisempia tuomaan ne esiin yhden drinkin jälkeen. Parasta olisi tietenkin kyetä tuomaan itsensä estoitta esiin, mutta nämä ihmiset ovat kaiken kaikkiaan ystävällisiä sieluja, joiden kanssa on hauska ja helppo olla - niin kauan kun sitä nyt kestää.

Tunnettuja henkilöitä, joilla on tämä yhdistelmä: Sandra Bullock, Cher, Russell Crowe


Ei kommentteja: