Finastro

Tervetuloa astrologisille sivuilleni! Tämän blogin tarkoitus on syväluodata astrologiaan - sekä omaan syntymäkarttaan.

maanantai 15. tammikuuta 2007

Kuu oppositio Pluto

Tässä yhdistelmässä tunne-elämää leimaa syvyys, intensiivisyys ja peräänantamattomuus. Usein on kyse voimista, jotka purkautuvat asioiden ja tilanteiden kärjistyessä, sillä arkielämän tapojen ja tottumusten asettuessa junnaamaan ja estäessä ihmisen luontaisen tarpeen muuttua ja kehittyä, syntyy tilanteita, joista ei ole muuta ulospääsyä kuin mennä läpi tunnelin. Jonka päässä useimmiten on valoa.

Kyllä, tavallaan voimme puhua kuolemasta. Jonkin asian ehdotonta päättymistä. Elleivät nämä ihmiset opi virheistänsä, on kuin laava vyöryisi eteenpäin kaikessa tuhoisuudessaan. Sen alla ei mikään kasva pitkään aikaan. Silloin on aika siirtyä muille maille viljelemään ja hyödyntää siinä oppimaansa.

Tunteet ovat siis tässä täynnä alkukantaista voimaa, ja tämä pohjautunee pitkälti lapsuudenajan tunteita velloviin tapahtumiin. Kyseessä saattaa olla leimautuminen jollain tavoin ulkopuoliseksi. Yhteenkuuluvaisuuden etsiminen, yhteisen sävelen löytäminen toisen ihmisen kanssa, voi olla elinikäinen projekti ellei hyväksy sitä tosiasiaa, että kaikki löytyy oikeastaan itsestä - jos uskaltaa herkistyä sisäiselle minälleen. Oman minän ja omien tarpeiden ja tuntemusten kieltäminen kääntyy sisäänpäin ja kytee, kunnes purkautuu. Parempi olla sinut oman sisäisen voimansa kanssa - sillä sisäisestä voimasta tämä yhdistelmä kielii - ja tuoda sitä tasaisemmin esiin. Tarkoitus on nousta oman menneisyytensä ja lopulta oman itsensä herraksi.

Ei kommentteja: