Finastro

Tervetuloa astrologisille sivuilleni! Tämän blogin tarkoitus on syväluodata astrologiaan - sekä omaan syntymäkarttaan.

maanantai 15. tammikuuta 2007

Kuu Kaloissa

Ihminen, jolla on Kuu Kaloissa, on tunne- elämältään herkkä. Mutta hän ei ottaisi kuuleviin korviinsa, että herkkyys olisi jollain tavoin huono asia, päinvastoin! Se on ylpeyden aihe, vaikka se johtaisikin hänet ongelmiin tässä käytännön maailmassa.

Kuu edustaa vettä (vuorovesi-ilmiö on Kuun aiheuttama) ja kala elää vedessä. Siinä on vettä kerrakseen! Ajattelepa kalaa vedessä, uimassa parvessa, virran vietävänä, tai yksin syvällä meren pohjassa, jossa näköaistikin menettää merkityksensä. Kaloja on siis monenlaisia, ja Kuu Kaloissa ihmisiäkin on monenlaisia. Mutta yksi yhdistää heitä kaikkia: kyky aistia ympäristönsä, niin hyvällä kuin pahalla. Parhaimmillaan tämä voi merkitä täydellistä ja välitöntä sopeutumista vallitseviin olosuhteisiin, oman itsensä, ja muidenkin, hyväksi. Pahimmillaan se voi merkitä holtitonta itsensä menettämistä olosuhteisiin ja vallitseviin vireisiin.

Mutta oli asia miten hyvänsä, aina on toivoa paremmasta, ja parhaimmillaan Kuu Kaloja ihmisiä leimaakin pohjaton usko parempaan. Ehkä tästä syystä he eivät aina aktiivisesti tai ainakaan aggressiivisesti yritä muuttaa vallitsevia olosuhteita, luottaen siihen, että hyvä voittaa, ja uskoen siihen, että on olemassa jotain ihmistä korkeampaa. Kuu Kaloissa on pohjimmaltaan suuri romantikko, joka uskoo ihmisen hyvyyteen, kokien itsensä, ja muiden, olevan osa jotain suurempaa, ja tätä myötä - yhtä. Ympäri käydään ja yhteen tullaan. Pahimmillaan Kuu Kaloissa masentuu arkipäivän vaikeuksista, haluten vetäytyä hiljaisuuteen, yksinäisyyteen. Hiljaisuudesta hän sitten ponnistaa takaisin pintaan - kuten kalakin tarvitsee happea, hän ilmaantuu esiin, taas täynnä muutoksen tuomaa voimaa.

Tunnettuja naishenkilöitä, joilla on Kuu Kaloissa: Kirstie Alley, Kathy Bates, Ava Gardner, Rita Hayworth, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Lisa Marie Presley, Hilary Rodham-Clinton, Winona Ryder
Tunnettuja mieshenkilöitä, joilla on Kuu Kaloissa: Michael Bolton, Leonardo DaVinci, Robert DeNiro, Morgan Freeman, Michael Jackson, Martin Luther King Jr, Ilkka "Danny" Lipsanen, Ricky Martin, Edgar Allan Poe, Elvis Presley, Prince, Charles Schulz, Martin Scorsese, Jerry Seinfeld, Ben Stiller


Ei kommentteja: