Finastro

Tervetuloa astrologisille sivuilleni! Tämän blogin tarkoitus on syväluodata astrologiaan - sekä omaan syntymäkarttaan.

sunnuntai 21. tammikuuta 2007

Merkurius oppositio Uranus

Tähän yhdistelmään liittyy mielen ailahtelevuus, kärsi- mättömyys, arvaamattomuus ja omintakeisuus. Nämä ihmiset haluavat asioiden ja päätösten tapahtuvan nopeasti, ja usein juuri heidän tavallaan. He eivät aina välitä aikansa ja ympäristönsä normeista. Näin he saattavat kyllä olla oman alansa edelläkävijöitä, uusien ideoiden luojia. Parasta kuitenkin valmistautua siiihen, että muiden kanssa käydyt keskustelut jäävät kompromissien ja luottamuksen puuttuessa, ja äkillisten tai täysin odottamattomien mielenmuutosten takia puolitiehen, ja että asioiden hoitaminen ei suju ilman vastarintaa.

Tässä olisi hyvä kehittää sitoumuksellisempaa suhtaumista asioihin ja ihmisiin. Joutuessaan ristiriitoihin tai riitoihin muiden kanssa, näiden ihmisten on hyvä miettiä omaan osuuttaan tapahtumiin. Ihmisiä saattaa ärsyttää heidän mahdollinen ylimielinen asenteensa ja ylenmääräinen järjen korostaminen tunteen kustannuksella.

Itsensä parempi tunteminen ja omista virheistä oppiminen saattaa tässä vielä luoda hyvän pohjan nerokkaille oivalluksille, jotka vievät heitä pitkälle eteenpäin - kysymys kuitenkin kuuluu: onko onni olla erilainen?

Ei kommentteja: